West-Terschelling
Hotel Nap is het oudste hotel op Terschelling en staat midden in het centrum van West-Terschelling, aan de voet van de Brandaris.
Bekijk alle 4 foto's
Tijdens de Culinaire Wadden Weken proef je bij ons het volgende:
Huisgemaakte ravioli met brandnetel en eekhoorntjesbrood, beurre noisette, gebakken boontjes en doperwten, parmezaanse kaas en salie.
Boek jouw tafel en ontdek de smaak van het Waddengebied.
Onze seizoensgebonden menukaarten bieden een ruime keuze in vlees- / vis- en vegetarische gerechten. Chefkok Boudewijn Stoel verrast steeds opnieuw met prachtige creaties, waar mogelijk bereid met lokale producten. Van oesters van het wad, rundvlees van eilander Boschplaat runderen, zilte groenten uit de Zilte tuin in Oosterend tot eigen pluk eetbare bloemen en eekhoorntjesbrood, in ieder van onze gerechten proeft u de smaken van het eiland.
Deze vermelding gehoord bij de route Culinaire fietstocht Terschelling.
Hier vind je Restaurant Nap
Torenstraat 55vanaf jouw locatie