Terschelling
Onder de Pannen is een gastrobar aan de rand van Midsland en inmiddels voor velen een vast adres om te bezoeken. Hier werken ze het liefst zo veel mogelijk met lokale producten van Terschelling. Er staan diverse eilander lekkernijen op de kaart!
Bekijk alle 7 foto's
Tijdens de Culinaire Wadden Weken proef je bij ons het volgende:
Carpaccio van Terschellinger lamsbout, Coquilles met eekhoorntjesbrood van eilander bodem | Wilde Noordzeebaars met bisque van strandkrab en schelpen | Roomtaartje van duindoorn met pondkoekijs
Boek jouw tafel en ontdek de smaak van het Waddengebied.
Onder de Pannen is een gastrobar aan de rand van Midsland en inmiddels voor velen een vast adres om te bezoeken. Hier werken ze het liefst zo veel mogelijk met lokale producten van Terschelling. Er staan diverse eilander lekkernijen op de kaart! Zo serveren ze regelmatig een côte de boeuf voor twee personen van eilander Hereford, kun je genieten van een langzaam gegaarde lamsschenkel van echt Terschellinger lam en probeer vooral eens de beroemde Terschellinger tiramisu. De keukencrew, onder leiding van Pieter Tjepkema, bereidt met liefde de lekkerste gerechten. Kun je niet kiezen van de kaart? Ga dan voor het vierengangen Tasting Menu. Daarnaast staat Onder de Pannen bekend om de heerlijke mosselen, die zij -in het seizoen- op verschillende manieren bereiden. Ook zijn ze trots op hun eigen moestuin. Sla, topinamboer, knolselderij, courgette, tuinbonen, haricots verts, komkommer, bieten, tomaatjes, noem het maar op: er wordt allerlei lekkers geserveerd van eigen land.
Hier vind je Gastrobar Onder de Pannen
Heereweg 22vanaf jouw locatie