Haven Hunzegat bei Zoutkamp: der Startpunkt am Lauwersmeer. Genießen Sie die Ruhe dieses malerischen Hafens und lernen Sie die Wasserstraßen von Hogeland kennen. Wenn Sie für vier Übernachtungen reservieren,...
Bij het horen van de naam Lauwersmeer, de wildernis op de grens van Groningen en Friesland, beginnen vogelkenners al te watertanden.
De onophoudelijke stroming door eb en vloed maakt dat het gebied voortdurend verandert. De wadloopgidsen kennen de Waddenzee als geen ander en nemen je mee op avontuur over de bodem van de zee.
An einem schonen Ort am Lauwersmeer finden Sie der stellplatz LauwermeerPlezier! Einzigartig gelegen zwischen dem Weltnaturerbe Wattenmeer und dem Nationalpark Lauwersmeer. Ausgestattet mit allem komfort...
Im Het Informatie Paviljoen (HIP) werden den Besuchern zahlreiche Informationen über die Umgebung von Lauwersoog präsentiert. Unter anderem werden interessante Filme über die Fischerei und den Hafen...
Das Online-Reisebüro für das niederländische Wattenmeer. Suchen Sie eine spezielle Tagestour oder einen längeren Ausflug in die Wattenregion? Tour de Wadden bietet einzigartige Touren für Einzelpersonen und Gruppen.
Voor een verzorgd varend uitje bent u bij ons in goede handen. Aan boord van het nostalgische partyschip "Vlinderbalg" kunt u genieten van een gezellige rondvaart met of zonder verzorging. Het is maar net waar u voor kiest.
Vanaf Toeristisch Overstap Punt Oostmahorn kun je zo Nationaal Park het Lauwersmeergebied intrekken!
Der Lauwershof ist ein kleiner biologischer Obsthof in der Nähe des Lauwersmeers. Dort findest du regionale Produkte wie Sanddorn, Erdbeeren, Kirschen, Pflaumen, Himbeeren, Johannisbeeren (rot und schwarz), Stachelbeeren, Brombeeren, Äpfel und Birnen.
In de monumentale Rijksbetonningsloods, centraal gelegen aan de oude binnenhaven, is sinds 1994 het Visserijmuseum Zoutkamp gevestigd.
Deze fietsroutes zijn bepaald en gereden volgens het netwerk van fietsknooppunten. Het fietsknooppuntensysteem is een netwerk van aaneengesloten routes. De kruispunten waarop de routes bij elkaar komen, worden knooppunten genoemd. De fietsknooppunten zijn onderling bewegwijzerd en bij vele knooppunten is een informatiepaneel te vinden met een overzichtskaart van de nabijgelegen fietsknooppunten. Het fietsroutenetwerk is herkenbaar bewegwijzerd met groen/witte borden met daarop het nummer van het knooppunt. Via de genummerde borden fiets je van knooppunt naar knooppunt. De afstanden tussen de fietsknooppunten zijn in kilometers op de kaart aangegeven.
Fietsknooppunten
89 - 6 - 7 - 8 - 5 - 73 - 4 - 45 - 46 - 13 - 50 - 83 - 85 - 84 - 88 - 90 - 89