Alles is mogelijk: we stemmen de cateringen altijd af met de klant. Om je een beetje een beeld te geven van wat er mogelijk is, geven we hieronder een paar voorbeelden.
Een zomerbuffet in de tuin
We starten met wat kleine hapjes: roodlofblaadjes of getoast brood met dips naar keuze, groentedips, makreel, kwarteleitjes of gerookte eendenborst en een klein soepje in een glas (warm of koud)
Daarna het hoofdbuffet: zalm ingelegd in rode bietjes en wodka, zelfgemaakte pittige venkelworstjes, fritata (groente en kaaslaagjes), regenboogsalade (veel kleurige wortel en bietjes), taboule (met groene groente en kruiden), mesclun (wilde sla) en brood van Vlaamsch Broodhuis.
En we sluiten af met een toetjesbuffet: schalen fruit, verschillende soorten taart, triffle (glaasje met rood fruit, mascarpone en merengue)
Naast dit buffet maken we een barretje met zomercocktails: zelfgeperst watermeloensap met verse munt (en wodka optioneel), meer verse sappen, water met en zonder bubbels, goede wijnen en bijzondere biertjes.
Hapjes voor een feestje of de afsluiting van een zakelijke bijeenkomst
STAAL levert een grote schaal (voor 10 tot 100 personen) met verschillende kazen, gedroogd fruit, kweeperengelei, noten, rauwkost;
of een schaal met gerookte makreel, ingelegde anjovisjes en zalm, radijs, rettich, eetbare bloemen;
of een schaal met zelfgemaakte paté, gerookte ossenworst, gedroogde ham, noten en gedroogd fruit
Een voorbeeld van een lunch
Soepje naar keuze vooraf, verschillende soorten dips, humus, brood van Vlaamsch Broodhuys.
Geitenbrie en boerenkaas, makreelsalade, linzensalade, rodekoolsalade en wat zoetigheid toe.
Bij Staal Catering staat duurzaamheid hoog in het vaandel!
Wij hebben een zilte moes- eetbare bloemen moestuin aan de waddendijk, helemaal biologisch.
Wij vangen regenwater op en hergebruiken dat.
Wij proberen zo min mogelijk (tot geen) plastic(verpakking) te gebruiken.
Wij zijn Waddengoud cateraar, duurzaam, biologisch en hebben korte lijnen.