Bekijk alle 8 foto's
Tijdens de Culinaire Wadden Weken proef je bij ons het volgende:Ā
Huisgemaakt brood met boerenboter van Waddenmax |Ā Liefde van de zee en van het wad | Gebraden rundvlees van het Hogeland met een speltrisotto en een saus van truffel | Cremeux van peer,crumble van witte chocoalde en karamel roomijs
3 gangen voor ā¬ 44,50
Boek jouw tafel en ontdek de smaak van het Waddengebied.Ā
Herberg Restaurant Molenrij: lokaal, vers en biologisch. Kom dineren in het restaurant of overnacht in onze herberg. Slapen & dineren in de rust en stilte van het waddengebied. Breng een bezoek aan Herberg Restaurant Molenrij en ontdek de Groninger Waddenkust.
Bij Herberg-Restaurant Molenrij staat duurzaamheid hoog in het vaandel!
Door onze grote tuin is er een mooie combinatie met onze gasten die kunnen dineren op het terras met vijver met vissen en kooikarpers. Wij hebben altijd een border met eetbare bloemen waar veel insecten op af komen.
Wij zetten als het regent altijd emmers neer om het regenwater op te vangen om onze planten water te geven op droge dagen. Onze gasten of wandelaars die langs komen mogen hun waterfles altijd bijvullen.
Wij werken veel met glas, daarnaast werken onze leveranciers ook veel met glas wat dus te recyclen is.
Wij bieden een gezonde werkplek voor ons personeel.
Wij hebben naast ons restaurant ook een herberg waar mensen heerlijk kunnen relaxen, wij bieden een veilige plek om te werken en om als gast te komen.
Door ambassadeur te worden van de Waddenzee wil ik uitdragen wat ons gebied te bieden heeft. Ook gebruiken wij vrijwel veel producten uit de omgeving.
Hier vind je Herberg-Restaurant Molenrij
Henricus van Cappenbergweg 34vanaf jouw locatie