Anjum
Geniet niet alleen van regionale specialiteiten en klassiekers, met uitzicht op de idyllische jacthaven van Oostmahorn
Tijdens de culinaire Wadden Weken proef je bij ons het volgende:
Mosterdsoep van Marne mosterd, met Fryske droge worst | Sukade met lokaal geteelde roseval aardappelen en vergeten groenten | Biologische hangop met duindoornhoning en een crumble van Fryske Dumkes.
Boek jouw tafel en ontdek de smaak van het Waddengebied.
Ons restaurant is genoemd naar het boek “Het raadsel van de wadden”, vertaald van “The riddle of the sands”. Dit boek is geschreven in 1903, door Erskine Childers.
Met regionale specialiteiten en klassiekers verwennen we u in ons restaurant met daarbijhorende serre en terras – met uitzicht over de jachthaven en het Lauwersmeer. Wij gebruiken uitsluitend verse en eersteklas ingrediënten, die we met kennis van zaken en passie verwerken. De nadruk ligt op regionale en authentieke producten. U kunt bij ons genieten van de klassieke én innovatieve keuken met regionale accenten en excellente wijnen. Restaurant Lauwersmeer heet eigenlijk “Het Raadsel van de Wadden”.
Ons restaurant maakt deel uit van Jachthaven Lauwersmeer. Daardoor is er vanuit onze serre, die overgroeid is met druivenranken, altijd wat te zien. Bootjes die aanmeren, mensen die klussen aan hun bootje of gewoon het serene deinende water.
Hier vind je Het Raadsel van de Wadden
Het Raadsel van de Waddenvanaf jouw locatie