Herberg Onder de Linden

Aduard

Steven Klein Nijenhuis is sinds oktober 2016 de trotse eigenaar van Herberg Onder de Linden. Na vier geweldige jaren in restaurant In de Molen in Onderdendam is hij verhuisd naar Aduard.

Tijdens de culinaire Wadden Weken proef je bij ons het volgende:

Een 8 gangen menu:

zeebaars | bleekselderij | appel | oester

wortel | codium | koji

kaviaar | appel | walnoot 7

lamstong | kokkel | koolrabi | zwarte peper

knolselderij | truffel | gerookte ponzu

damhert | zwarte knoflook | courgette

braam | engelwortel | garam masala

aalbes | basilicum | roos 8 

Boek jouw tafel en ontdek de smaak van het Waddengebied.

De keuken laat zich moeilijk vangen in een stijl. Ze werken met de mooiste Hollandse producten, gecombineerd met de kruiden en bereidingen met een Frans-Asiatische touch.

De gerechten ogen eenvoudig maar zijn prikkelend. Het menu wordt als verrassing geserveerd om u zo echt mee te nemen op ontdekkingsreis. 

Uitzonderingen
Mocht u een allergie hebben, dan is dat lastig voor u maar voor Onder de Linden geen enkel probleem. Ook voor vegetarische en veganistische menu's draaien zij de hand niet om. Graag wel even aangeven bij de reservering.

Gelegenheid:
Lunch/Diner
Afstand tot jouw locatie:

Mis niets!

Ontvang het laatste nieuws, de mooiste verhalen en de leukste routes van VisitWadden.