Herfst chef's clips

Het Waddengebied zit vol met verrassende streekproducten. Ook in de herfst zijn er genoeg lokale producten die je kunt gebruiken voor de lekkerste gerechten. Wat dacht je van mosselen, zeebaars en Oysterbier. Die smaken toch net even wat beter als je weet waar ze vandaag komen. Om deze heerlijkheden meer onder de aandacht te brengen hebben allerlei chef’s uit het Waddengebied hun recepten gedeeld. Doe hier je culinaire inspiratie op voor de lente. 

Wadden garnalen koekjes - Met aardappel, garnaal en zilveruitjes

Dit recept is van Gerard Voskuilen, NHL Stenden

Zeebaars - Met pastinaak en droge worst

Dit recept is van Nick Brink, De Jouster Tour

Mosselen - Met schuim van Oysterbier

Dit recept is van Gerard Voskuilen, NHL Stenden

Roze koek 2.0 - Met framboos en witte chocola

Dit recept is van Nabee Oving, 't Havenmantsje

Ontdek meer - Waddengastronomie

De Chef's Clips zijn gemaakt in het kader van programma ‘Waddengastronomie versterkt Werelderfgoedbeleving’. Het Waddenfonds maakt het programma mogelijk met een financiële bijdrage. De provincies Noord-Holland, Fryslân en Groningen co-financieren het project en ook projectpartners NHL Stenden, Stichting Waddengroep/ondernemers leveren een eigen bijdrage.

Mis niets!

Ontvang het laatste nieuws, de mooiste verhalen en de leukste routes van VisitWadden.