Het Waddengebied zit vol met verrassende streekproducten. Ook in de herfst zijn er genoeg lokale producten die je kunt gebruiken voor de lekkerste gerechten. Wat dacht je van mosselen, zeebaars en Oysterbier. Die smaken toch net even wat beter als je weet waar ze vandaag komen. Om deze heerlijkheden meer onder de aandacht te brengen hebben allerlei chef’s uit het Waddengebied hun recepten gedeeld. Doe hier je culinaire inspiratie op voor de lente.
Dit recept is van Gerard Voskuilen, NHL Stenden
Dit recept is van Nick Brink, De Jouster Tour
Dit recept is van Gerard Voskuilen, NHL Stenden
Dit recept is van Nabee Oving, 't Havenmantsje
De Chef's Clips zijn gemaakt in het kader van programma ‘Waddengastronomie versterkt Werelderfgoedbeleving’. Het Waddenfonds maakt het programma mogelijk met een financiële bijdrage. De provincies Noord-Holland, Fryslân en Groningen co-financieren het project en ook projectpartners NHL Stenden, Stichting Waddengroep/ondernemers leveren een eigen bijdrage.