Stil zitten is geen optie voor de 32-jarige Laura de Grave. Zo schrijft ze als culinair journalist onder andere voor Allerhande en Bol.com én presenteert ze het programma Lekker Lokaal voor televisiezender 24Kitchen en het Algemeen Dagblad. Zelf heeft ze inmiddels ook meerdere kookboeken op haar naam staan, waaronder het onlangs uitgebrachte 'Lekker lokaal' én het 'Nederland Kookboek'. Een aantal van Laura's verhalen én recepten zijn exclusief te lezen op deze pagina.
Ontdek de Smaak van de Wadden van Laura!
Nu te lezen!
Nu te lezen!
Nu te lezen!
Het nieuwste kookboek van Laura de Grave is uit! Het boek Lekker lokaal is volledig tot stand gekomen tijdens de coronacrisis en bevat veel overheerlijke vegetarische recepten.
Meer informatieWilbert kookt weleens wat. Maar wat kook je met spullen van het Wad? Hij gaat in deze serie bij een boer, visser en wildplukker langs en laat je zien wat je met Wad-spullen kunt bereiden. Lees de recepten na op deze pagina!
Jacques Hermus gaat op pad in het waddengebied en neemt een kijkje in de keuken van producenten van streekproducten. Bekijk de serie hier!